Dette gør hastighedsoptimering for din hjemmeside

Dame sidder med computer og arbejder

Mere og mere af vores tid bliver brugt på internettet, og derfor giver det også bedre og bedre mening at have en personlig hjemmeside. Nogle begrænser sig til at bruge den som et slags CV i arbejdssammenhænge, hvor de lægger alt fra tidligere arbejde til private projekter op. Andre bruger det som en måde at motivere sig selv til at producere noget kreativt. Næsten lige meget hvilken kreativ hobby du har, har du med garanti oplevet, at det nogle gange kan være svært at komme i gang. Ved du imidlertid, at du har et publikum, selv bare på et par stykker, er det langt nemmere at føle sig forpligtet og komme i gang med det man elsker. Det kan være at skrive små, sjove historier, bygge robotter eller male små figurer. Med internettets alsidighed, er der plads til alting.

Hvorfor en hjemmeside?

En hjemmeside er selvfølgelig også ideel, hvis du prøver at starte op som selvstændig. Først og fremmest er det selvfølgelig en god måde at drage fordel af den, efterhånden ret store, brøkdel af varesalg, der foregår online. Derudover kan du dog også bruge hjemmesiden til at vise lidt af dig selv og give din virksomhed en smule personlighed. I det henseende skinner internettet også, og hvis man ikke kan konkurrere på at være de billigste, kan man i stedet lave en forbindelse til forbrugerne.

Heldigvis er det ikke engang særligt svært at lave sin egen hjemmeside. Hvor man før i tiden gerne skulle kunne programmere, i det mindste en smule, for at kunne lave sin egen hjemmeside, har en masse kreative firmaer nu fyldt det hul i markedet. Hvis bare du betaler et negligibelt beløb en enkelt gang, kan du lave din egen hjemmeside med et personligt præg ved hjælp af en drag and drop menu. For bare en smule mere kan du også få den hostet på et professionelt udseende domænenavn.

En hastighedsoptimering af din hjemmeside kan betyde meget

Det skal dog heller ikke lyde som om, at det med at have en hjemmeside altid bare er en dans på roser. Særligt hvis du får succes, hvad end det er med din personlige blog eller din egen virksomhed, kan en sådan hjemmeside hurtigt gå hen at blive langsom. På internettet, hvor alt gerne skal være nemt, hurtigt og friktionsløst, er det den værste dødssynd. Det kan i hvert fald hurtigt komme til at koste dig læsere eller kunder.

En hastighedsoptimering af din hjemmeside går ganske enkelt ud på, at du lader et par professionelle kigge på hjemmesiden, så de kan optimere alt fra loadetider til billederne. Hvordan de egentlig gør, er et mysterium for de fleste, men der er ingen tvivl om, at det virker. Det betyder at dine kunder hurtigere kan komme til din hjemmeside, og at den vil nyde en højere placering, når folk søger efter den. Den slags er ikke dårligt, lige meget hvad du bruger din hjemmeside til.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *