5 måneder siden |  0 comments  |  Hverdagen

Har du lidt ekstra tid på hånden i din juleferie, og egentligt ikke har fået den planlagt optimalt.
De første par dage vil afslapning selvfølgelig være aktuelt. så kommer her, tre lidt uortodokse ideer til hvordan du kunne bruge din ferie.

Selvforkælelse med behandlinger

En af de mere fremtrædende fænomener inden for skønhedsverdenen er botox-behandlinger, måske en af de mere uudforskede områder i dit liv, som måske kunne være noget for dig. Botox-behandlinger er blevet superpopulære, og i Danmark er vi ankerkendt for at lave behandlinger superpænt og naturligt, hvis du ønsker at slippe af med smilerynkerne, ønsker at dække bekymringesrynken, så er det måske noget for dig.
En anden mere mild form for behandling er at tage ud og få en diamantslibning. Her vil din hud komme derfra som genfødt med den blødeste og smukkeste glans.


Gode, billige spisesteder

Vil du gerne ud og have en hyggelig aften med vennerne, men samtidig ikke har brug for at det ender med endnu en bytur, da økonomien presser i juleperioden, og tiden er knap, så er Earlybird lige noget for dig, du får et godt tilbud og kan hive vennerne med ud og få en bid mad, og stadig nå hjem og nyde resten af din weekend. Det er et supergodt alternativ til en dyr 3-rettermenu, hvor du virkelig kan mærke den pressende økonomi efter julegaveindkøb. På Earlybird skærer de en tredjedel af den oprindelige pris fra, hvilket også betyder, at du kan komme ud og spise nogle meget fine og lækre steder for næsten ingen penge.

Skal du på ferie? - Lav en huskeliste

Hvis du har planer om at skulle på ferie i julen, og ikke kan vente med at komme afsted, kan det være en god ide at sætte sig ned og lave en huskeliste over de ting, du aboslut ikke må glemme. Du kunne for eksempel være at blive vaccineret hos blivvaccineret.dk, hvis du har planer om at skulle langt væk eller det kan være din computer, høretelefoner mv. Med en huskeliste kan du trygt tage på ferie uden bekymringen om, om man har glemt noget.


Tid med familien

Det er i denne ferie at du endelig kan få kvalitestid sammen med din familie. De fleste mennesker har ikke særlig meget tid til familien i hverdagen, da de har travlt med at få deres eget liv til at hænge sammen. Men nu når du har juleferie, har du endelig en lejlighed til at bruge kvalitetstid sammen med dem, du holder af. Kvalitetstid er mange ting, men i kan blandt andet tage ud og spise på gode restauranter, i kan gå i biografen og se splinternye film eller i kan bare være derhjemme og bage og lave mad sammen.Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at få noget inspiration til, hvad du kan lave i din juleferie. Det vigtigste er, at du får slappet af og opladet dine batterier. På den måde er du helt klar til at starte i skole eller på arbejde igen efter jul.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 tips til mere ro og overskud i hverdagen

TGV Cafe / 1 år siden

Mange lever desværre i en alt for stresset hverdag, hvor der er ikke er meget tid til afslapning og ro. Det er ærgerligt da hverdagen på den måde ender med at være nogle travle dage, som bare skal overstås. Men der er heldigvis råd for, hvordan du ka...

5 Konkrete Råd Til Mere Nærvær I Hverdagen

TGV Cafe / 1 år siden

Her på cafeen er vi (som du nok allerede har bemærket) helt tossede med nærvær, at nyde nuet og at være til stede. Derfor har vi fundet 5 konkrete råd du kan bruge til at skabe endnu mere nærvær i din hverdag. Læs dem nu (hvis altså du ikke sidder sa...

Hvorfor skulle man vælge et amerikaner køleskab?

TGV Cafe / 2 år siden

Køleskab kommer i dag i mange størrelser og indretninger, men har man pladsen til det, så kan et amerikaner køleskab være en god investering. De fås i mange prisklasser og med mange forskellige funktioner, så det må være op til den enkelte hvor meget...