Derfor er printerblæk ofte en dyr fornøjelse

Brother printerblæk i en printer

Har du oplevet, at beløbet på dit printerblæk ofte løber op i høje summer? Det er der en god forklaring på. For der er nemlig forskel på, hvilken blæk du bruger på de forskellige maskiner.

Hvis du f.eks. skal bruge et laserprint, har det oftere en højere pris, hvilket skyldes holdbarheden og kvaliteten.

Kvaliteten er desuden en anden hovedårsag til, at din printerblæk ofte synes at være dyrere, end du først havde antaget. Køber du Brother toner, får du bare en kvalitet, der er svær at matche andre steder, og den kvalitet betaler du selvfølgelig for.

Kvalitet betyder noget

Om det er Brother toner eller andre kvalitetstoner, så har de selvfølgelig en pris, der kan synes overvældende, hvis du som første gangs printerbruger ikke lige havde taget højde for, at en printer ikke bare printer af sig selv.

Når det så er nævnt, har Brother toner generelt en ret god pris trods den høje kvalitet. Det koster penge at lave kvalitets toner, og du som forbruger for i den grad noget for de penge, du bruger.

Køber du Brother toner, bliver du glad og måske endda overrasket over, hvor længe du kan blive ved med at bruge samme toner.

Den kan som bekendt ikke bruges til ukendelighed, og trods den høje kvalitet skal den skiftes på et tidspunkt, men holdbarheden er meget bedre med en toner fra Brother.

Og ikke kun er holdbarheden bedre, du slipper også for snus og fejlprint – medmindre din printer kokser. Med kvalitets toner og en kvalitetsprinter får du kvalitets print, så enkelt og nemt kan det formuleres.

Blækprint eller laserprint

Du kan som printerbruger måske også få et mindre chok, når du opdager, at den toner du skal bruge, er den dyreste. Hvis du skal bruge laserprint, vil du måske brokke dig over prisen.

Du vil måske blive forvirret og irriteret, for giver det så overhovedet mening at investere i en dyrere printer, hvis prisen stikker fra dig? Det må du spørge dig selv om – men svaret er klart ja herfra.

Laserprint er desuden klart bedst, hvis du printer meget pr måned. Hvis du f.eks. er over de 200 sider om måneden, giver det klart bedre mening at overveje laserprint.

Det vil altså sige, du skal overveje, hvilken type printer og toner du skal have derhjemme kontra på dit arbejde. Det hele handler om kroner og øre i sidste ende.

Hold din printer ved god stand

Du slipper ikke uden at få et godt råd med på vejen. Vil du gerne have, at din printer holder til langt ud i fremtiden, så skal du passe godt på den.

Du skal gøre med den, som du gør med dig bil. Du skal huske at rengøre den, fjerne papirrester og forskellige ting, der forstyrrer printeren.

Du kan finde diverse guides på nettet, der hjælper dig med at holde din toner og generelt printer ren. Det gælder både i privaten, hvor printeren står længe uden at blive brugt og derfor samler massere at snavs, men også på arbejdet, hvor den ofte benyttes, men sjældent rengøres.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *