Spring ind i foråret med en opdateret garderobe!

Foråret står lige for døren og det betyder ofte, at der skal en gaderobeskiftning i gang. Mange af dine gamle klassiske items kan godt genbruges i mange sæsoner, mens andre items, som er trendbaseret ofte ryger ud efter en sæson og bliver skiftet ud med noget nyt.Selvom det er lækkert at købe nyt ind til sin gaderobe, kan det også være lækkert at genfinde sine gamle items, som man måske har glemt. På den måde får du næsten følelsen af at have købt et nyt stykke tøj bare uden at have brugt penge. What’s not to like?

Vigtige råd, når du sorterer din gaderobe!

Der kan godt være en uoverskuelige proces at sortere i sin gaderobe, hvis det er længe siden, at man har gjort det. Derfor kan det være en god idé at gøre det jævnligt f.eks. i starten af hver sæson. På den måde forbliver du opdateret og du sikrer, at du rent faktisk kun har det i din gaderobe, som du bruger og ikke en helt masse andet, som bare fylder.Der er nemlig ikke noget værre end følelsen af at have meget tøj, men intet at tage på. Start f.eks. med at studere tidens trends. Hvad kan du lide? Er du til grønne kjoler i forårets nuancer? Eller er du mere til klassiske items? Det kan også godt være, at du hellere vil have en nyeste Desigual kjole? Valgene er mange og det kan være svært at begrænse sig. Derfor er det vigtigt at tage udgangspunkt i, hvad der rent faktisk klæder dig og, hvad du føler dig bedst tilpas i. Intet udstråler mere selvsikkerhed end, hvis du føler dig godt tilpas i det tøj, som du har på. Dette gælder både til hverdag og til fest.

Hvad gør jeg med mit aflagte tøj?

Når man er færdig med at sortere i sit tøj og dermed har en masse aflagt tøj, som ikke lige passer ind i kategorierne, som din nye gaderobe skal bestå af, kan man nemt føle, at man har spildt en masse penge på det tøj, som man ikke længere vil have.Det er nok også grunden til, at der er så mange, der har svært ved at sortere ud i deres klædeskabe. Noget, som er godt for miljøet og samvittigheden er at smide det i genbrug. Her kan det blive solgt eller sendt videre til mennesker i nød. Hvis du har nogle dyre items, kan dette dog godt gøre lidt ondt i pengepungen. Derfor kan sider som Trendsales være en hjælp. Her kan du sælge dit tøj videre. Dermed får du også lidt luft i økonomien til at købe sæsonens nye trends, som sikkert står på din nye liste.Derudover kan man også samle en flok veninde og lave en tøj-bytte-købe-dag, hvor i alle har samlet jeres aflagte tøj og kan bytte og sælge det videre til hinanden. På den måde kan i hjælpe hinanden til en ny gaderobe samtidig med, at i plejer venindeskabet med lidt hygge.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *