Tag med kæresten til fodboldkamp

fodboldkamp

Selvom der er flere og flere kvinder der faktisk går rigtig meget op i fodbold, og som også spiller selv. Ja så er der altså også mange der stadigvæk ikke har den helt store interesse for fodbold som deres kærester måske har. Hvis du har en kæreste der går rigtig meget op i fodbold, vil det være en perfekt overraskelse for ham, hvis du inviterer ham ind og se fodbold, enten her i Danmark eller måske i udlandet. Det vil gøre ham glad at du faktisk prøver at vise interesse for hans store passion, og det vil helt sikkert score dig nogle point i bogen.

Overraks kæresten med en fodboldrejse

Der er mange spændende kampe at se i Danmark og en fodboldkamp i Parken er da også en stor oplevelse, men hvis du virkelig gerne vil overraske din kæreste med en rigtig fodboldrejse er der mange spændende destinationer som ikke er mere end 2 timer væk i fly. Det behøver ikke at være nogen lang ferie, en forlænget weekend er faktisk nok og din kæreste vil elske dig for det.

London

London må nok siges at være en af de største fodboldbyer i verden. Der er faktisk hele 10 fodboldklubber i byen, blandt andet nogle af de største klubber nemlig Chelsea, Arsenal og Tottenham, så er din kæreste fan af bare en af disse klubber er London den perfekte destination for jeres fodboldrejse. Wembley Stadium hører også hjemme i London, hvilket helt sikkert vil være et hit at besøge, der arrangeres dagturer hver eneste dag, så der skulle være en mulighed. På en weekendtur i London kan i få set rigtig mange spændende kampe, og hvem ved, måske er der også tid til en lille shopping tur og en hyggelig aften på en god restaurant.

Madrid

I kan også tage et smut til Spanske Madrid. Her finder i fodboldklubben Real Madrid som også er utrolig populær. Derudover finder i også Atletico Madrid og deres hjemmebane i stadium Estadio Vicente Calderon. Hvis i er heldige kan i nå at opleve en kamp både med Real Madrid og med Atletico Madrid mens i besøger byen. Når der lige er pause fra fodboldkampene kan i nyde en kold drink i skyggen eller gå en tur igennem den smukke by.

München

Skal fodboldrejsen gå til Tyskland, så er München et rigtig godt bud på en destination. Her finder i fodboldklubben Bayern München og det meget moderne stadion Allianz Arena der kan skifte farve og har plads til hele 71.000 tilskuere. Bayern München er en af de mest vindende klubber i Tyskland, men hele 5 Champions League titler, og vil derfor helt sikkert være et hit at se en kamp med.

Kampene i Allianz Arena bliver ofte udsolgt hurtigt, så derfor skal du ikke tøve for længe med at booke billetter til en kamp her. Når i ikke ser fodbold kan i gå rundt og se München by, samt spise tysk mad og drikke dejlig øl. München er den tredje største by i Tyskland, lige efter Hamborg og Berlin, så der er med garanti masser at opleve som i begge vil finde interessant.

Kilde: https://fodboldfessor.dk/

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *