Prøv noget nyt til garderoben – Closed tøj

kvinde modetøj

En af de bedste måder at udtrykke sin personlighed på, er ved at tage nogle velovervejede valg, når det gælder påklædning og sammensætning af garderoben. Der er heller ikke ret meget mere terapeutisk end at shoppe tøj og ting til selvforkælelse. Synes du, at du kører lidt i ring med garderoben, så trænger du måske til at prøve et nyt og anderledes mærke. Har du ikke prøvet Closed tøj før, så er det da vist på tide!

Closed tøj er komfortabelt tøj med praktisk design og sporty look

Closed tøj er for dig, der går op i kvalitet. Tøjet er først og fremmest designet med den høje kvalitet for øje. Selve stilen er praktisk med et tvist af sporty og så følger kollektionerne ellers moderens tendenser. Der er altså tale om lækkert, komfortabelt tøj, der er nemt at bevæge sig i og som samtidig udstråler et moderne look.

Closed tøj blev lanceret for første gang i Italien

Closed tøj blev lanceret for første gang i 1978. Dengang havde mærket hovedsæde i Italien. Nu om dage er hovedsædet dog lokaliseret i Tyskland, men selve produktionen af tøjet foregår stadig hovedsaligt i Italien. Closed tøj er efterhånden blevet et internationalt mærke med stor popularitet i mange lande.

De ypper praktiske jeans med lækkert design

Mærket er især kendte for deres specielle jeans. Disse Er designet således, at de giver mulighed for masser af fri bevægelse. Deres mest populære buks er de såkaldte Key Style Closed Pedal bukser. Denne model har den feature, at bunden af buksen nemt kan knappes op, så den ikke kommer til at sidder fast i cykelkæden og blive smurt ind i olie, når man cykler. Samtidig har denne specielle buks lommer med 33 graders vinkel, hvilket gør det meget nemmere rent faktisk at bruge lommerne, så de ikke bare er der for at være der.

Bukserne har generelt den samme, gode pasform og gode kvalitet, men de skifter udseende og materialer, så de passer til de modetrends, der er oppe i tiden. Der bliver dog ikke gjort så meget ved ændringer i designet, at det går ud over pasformen. Det er noget af det, som mærkets kunder er rigtig glade for. Når du har fundet den rette størrelse i deres jeans, så passer de bare hver gang. Det gør det ekstra nemt at bestille sin næste garderobe af Closed tøj online.

Closed tøj har lækre kollektioner til mænd, kvinder og børn

Man kan både få Closed tøj til mænd, kvinder og børn. Bliver du rigtig glad for kvaliteten, så har du måske fundet et mærke, som også vil tiltale resten af familien. Med hensyn til styles og farver, så er Closed overordnet kendt for alle sine smarte designs i denim – og særligt deres jens, men de har også lavet overdele i denim, som matcher deres jeans. Ud over denim styles, så er deres designs præget af rolige farve og stilrene udtryk, der alle passer godt til denim jeans. Denim går bare aldrig af mode.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *