Er det stor flyttedag? – Få hjælp af et flyttefirma

flyttehjælp

Når det er tid til at flytte til en ny lejlighed eller et nyt hus er der rigtig meget der skal være styr på og det kan godt være en lidt stressende tid. Alt skal pakkes ned. Meget bliver smidt ud og sorteret fra, men også rigtig meget skal med til det nye sted. Mange bliver overraskede over hvor meget de faktisk har når det hele pakkes ned, og samtidig opdager de også hvor tunge mange af deres ting faktisk er. Derfor, og af andre grunde kan det være en god ide at bestille et flyttefirma til at hjælpe med flytningen. I vil opdage at der er rigtig mange fordele ved at flyttefirma, i stedet for at flytte selv.

Timepriser for et flyttefirma

Hvad flyttefirmaernes timepriser, kommer til at koste afhænger af flere ting. Hvor mange flyttemænd i har brug for, hvor stor en flyttebil i har brug for og hvor langt flyttebilen skal køre fra jeres gamle hjem til jeres nye hjem. En flyttemand med en lille lastbil koster ca. mellem 3 og 400 kr. i timen. 2 flyttemænd med en meget stor lastbil koster ca. mellem 700 og 1600 kr.

Sørg for at i ikke undervurdere jeres flytning for at få en billigere timepris, fordi i sidste ende bliver det dyrere alligevel fordi lastbilen måske skal køre to gange for at få det hele med. Så hellere vælge en bil med plads til det hele som kun skal køre en enkelt gang.

Vær klar og forberedt

Tiden starter når flyttebilen ankommer til adresse 1, og slutter når bilen forlader adresse 2. Derfor er det en fordel for jer hvis alt står klar og pakket til at flytte ud i bilen, sådan at flyttemændene ikke skal gå og vente på at i får de sidste kasser færdige, for det koster altså jer penge. Det samme gælder når i ankommer til det nye hjem. Hav en god struktureret plan for hvor hvad skal hen så flyttemændene hurtigt kan få dine møbler ind i det rigtige rum. Lav tydelige mærkninger på papkasserne så de også er nemme at placere det rigtige sted.

Fordelen ved et flyttefirma

Der er rigtig mange fordele ved at hyre et flyttefirma. Det er klar at hvis du måske bare flytter fra et værelse København et værelse i Århus, og har 4 flyttekasser, et skrivebord og en seng, så kan det måske være nok bare at leje en stor varevogn og flytte selv. Men skal du flytte et helt hjem, så er det altså smart med et flyttefirma.

Det er en fordel at bruge et flyttefirma hvis:

  • I skal flytte tunge ting som i ikke selv kan bære
  • I har mange flyttekasser og ejendele som ikke kan være i en almindelig bil eller varevogn
  • Du vil gerne have flytningen overstået så hurtigt som muligt, så du kan begynde at indrette og nyde det nye hjem
  • Du har dyre og værdifulde ejendele som du gerne vil have forsikret under transporten (rigtig mange flyttefirmaer er dækket af forsikring, vælg et der er)
  • Du skal flytte langt og vil gerne have det hele med på en gang.
  • Du flytter til en bolig hvor mange ejendele og kasser skal bæres op og ned af trapper.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *