Hvad er fordelene og ulemperne ved små lån

Hvad er fordelene og ulemperne ved små lån

Du kender måske til scenariet. Det er midt på måneden, og du har trofast betalt alle dine regninger. Det er selvfølgelig altid det bedste at gøre, men hvis man er på et stramt budget, så kan man ofte ende i den situation, at man rent faktisk ikke har penge til at leve for resten af måneden. Der er simpelthen brug for en økonomisk saltvandsindsprøjtning for at kunne klare skærene. Den gode nyhed er, at der i dag findes et utal af lånemuligheder på nettet, som er ret nemme at blive godkendt til. Prøv f.eks. et småt lån, der findes overalt på nettet. De er noget bedre end deres rygte. Læs hvorfor her.

Lån hos Mikrokredit – den oplagte løsning

Hvis du står og mangler et mindre beløb lige nu og her, kan et Mikrokredit lån være en ideel løsning. Lån 1000 kr. nemt og uden problemer på blot få minutter. Selve ansøgningsprocessen går som en leg, og det er faktisk ofte nok at du udfylder dine grundlæggende oplysninger (navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, NemID samt cpr-nummer). Når dette så er gjort, vil du få svar indenfor en time, og pengene vil ofte øjeblikkeligt stå på kontoen kort tid derefter (det er nemmest at blive godkendt hvis man ikke er optaget i RKI). En klar fordel ved et små lån er, at der ikke kræves nogen forklaringer (i modsætning til bankdamen), og at det er langt nemmere at blive godkendt end med et typisk banklån. Så uanset om du skal have ny telefon eller blot låne 1000 kr. til at kunne klare dagen og vejen, så vil du være godt stillet med et lille lån.

De forskellige låneudbydere der tilbyder hurtige og små lån, er som regel temmelig fleksible, når det handler om tilbagebetaling af lånet. Denne fleksibilitet kommer til udtryk via flere valgmuligheder, når det kommer til lånets løbetid. Lån 1000 kr. og vælg f.eks. mellem 6, 12 eller 36 måneders løbetid. Du bestemmer helt selv. Selv hvis du af den ene eller anden grund ikke skulle være i stand til at afbetale en given måned, så skal du bare tage en snak med låneudbyderen, og du vil ofte kunne få sat lånet på pause. Desuden er der ofte tale om lån uden renter, når man tager et mikrokredit lån – og især som førstegangslåner.

Hvad skal jeg passe på med, når jeg tager et lån hos Mikrokredit

Selvom der er mange fordele ved at låne 1000 kr., så er der dog visse ulemper forbundet med denne type lån. Den helt klare ulempe er den noget højere rente, end den man finder i sparekassen. Dette har rod i den højere acceptrate ved denne type lån, og er en måde for låneudbyder at sikre sig. Så den nemmere godkendelse kommer til en lidt højere pris med et lille lån. Anden ulempe er de høje strafgebyrer, hvis man ikke betaler sit lån af til tide; men som sagt tidligere er det ofte tilstrækkeligt at tage en snak med sin låneudbyder for at få sat lånet på pause; så hvis man er påpasselig, så behøver dette ikke være en klokkeklar ulempe, der her er tale om.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *