Klæd dig ud til sommerfesten med Hawaii tema

Klæd dig ud til sommerfesten med Hawaii tema

Den er ikke til at komme udenom – hawaiitemaet er et hit til mange fester og kan bruges både i forbindelse med børnefødselsdage, havefester og endda firmafrokoster. Dette skyldes naturligvis, at man med dette tema kan kaste en blomsterkrans om halsen og påstå at man er klædt ud.

Ønsker du dog at gøre noget ekstra ud af det, kan du købe hele kostumer, der har Hawaii som gennemgående tema. Der findes både hawaiiskjorter, skørter, blomsterkranse i tusindvis af farvesammensætninger og naturligvis en masse ekstra hår- og hovedpynt til kvinderne, der ønsker at klæde sig ud i vaskeægte hula-stil.

Den helt store fordel ved at bruge Hawaii kostumer til ens fester er, at de kan genbruges igen og igen – også lige én gang til. Ofte kan du slippe afsted med et godt Hawaii kostume for mindre end 300 kroner, og hvis du ikke hænger fast med din blomsterkrans, vil denne holde i flere år.

Hawaii kostumer er meget mere end blot en blomsterkrans

Som tidligere nævnt kan man klæde sig præcis som man har lyst til, når det er Hawaii, der er temaet for en bestemt fest eller begivenhed. Dog kan man sagtens gå længere end blot at købe en farvestrålende blomsterkrans og kaste den om halsen.

Både til mænd og kvinder findes der utallige hår- og hovedbeklædninger, der passer perfekt ind i stilen, hvis man vil ligne stereotypen for en hawaiianer. Eksempelvis kan man til mænd få nogle flettede hatte, hvor toppen er åben og der naturligvis er monteret en blomsterkrans omkring denne.

Man kan dog også gå all-in og kombinere alle typer tilbehør og klæde sig ud sådan som man mener, at en ægte hawaiianer ser ud når der er fest. For kvinder er det naturligvis vigtigt, at man har en hibiscus eller to i håret, hvilket kan gøres muligt med nogle af de mange hårspænder der kan købes til under 10 kroner pr. styk på internettet.

Hawaii kostumer handler ikke kun om mennesker – udsmyk hele dit hjem

Uanset om du inviterer til fest med Hawaii tema i privat eller firmaregi, skal du tage dig tid til at gå hele vejen. Det handler ikke kun om at få lokket en masse mennesker til at klæde sig ud og nyde en god aften – du skal også skabe rammerne for selve festen.

Der findes mange typer tilbehør, der kan forvandle dit hjem, din baghave eller din virksomhed til en hawaiistrand uden at hælde en masse sand udover det hele. Gør dig selv den tjeneste af invester i nogle falske palmer – selv de oppustelige kan klare jobbet. Køb også nogle trommer, nogle papirlanterner med Hawaii mønstre, en banjo eller to og naturligvis blomsterguirlander.

At sætte rammerne for den perfekte hawaiifest vil sikre, at alle der dukker op i kostumer, vil få det ekstra kick af at have gjort noget ud af dem selv. Sørg for at have noget godt hawaiiansk musik i anlægget og læg op til en hulakonkurrence, hvor der danses for at vinde en sjov præmie.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *