Hold fest: Lej en DJ med lyd- og lysudstyr

lysshow

Man siger jo, at livet er en fest, og at man skal fejre hver dag. Men nogle ting fortjener at blive fejret med en stor fest med god mad og gæster. Man kender næsten altid en, der har rund fødselsdag, eller en der bliver gift eller konfirmand. Mange holder også julefrokoster og påskebord. Uanset hvad anledningen er, kræver det planlægning. Man skal have styr på gæster, opdækning og musik. Hvis man har travlt med at snakke med sine gæster, kan det være svært at nå at styre musikken. Derfor kan man med fordel hyre en DJ med lys og lyd.

Find den rette DJ

Det er ikke ligegyldigt hvem du hyrer som DJ, for folk har forskellig musiksmag. Derfor er det en god idé at finde flere bud på, hvem der skal stå for musik og lys.
For nogle er det vigtigste at prisen er lav, men husk på at prisen også ofte spejler sig i hvor meget lys, DJ’en har med og hvad for noget musik, han eller hun spiller.
DJs er som udgangspunkt en person, der afspiller noget musik fra en CD eller en computer. Men nogle DJs sælger sig selv på at komme med et keyboard eller et andet instrument og spiller selv. Hvis I er til moderne musik, skal du måske overveje at gå væk fra instrumenterne, da det kan blive et underligt mashup. Hvis I derimod bare ønsker lidt baggrundsmusik til suppe, steg og is, kan en musikant bag et keyboard sætte en hyggelig stemning. Disse kender også mange sange, som gæsterne ivrigt vil synge med på.

Husk også at selve DJ’en skal kende de sange, I ønsker at få spillet. Derfor er det en fordel at møde vedkommende inden I booker en blindt. På den måde kan I også finde ud af, hvem der faktisk kommer til at underholde jeres gæster hele aftenen.

Men ud over musik og lys, skal der også andre elementer til for at holde et brag af en fest.

Hvad du skal huske til festen

Der er ingen fest uden gæster. Om du vil invitere 10 eller 100 er op til dig selv, men husk at gæsterne som regel gerne vil snakke med vedkommende, der holder festen. Så overvej hvor mange du synes, du kan nå at snakke med.
De fleste fester har også mad og drikke. Her kan man eventuelt lave et sammenskudsgilde, hvor hver gæst har en ret med. Dette fungerer også godt, hvis I skal grille. Dog er det også blevet meget nemt at hyre kokke og tjenere, så jeres gæster bare kan møde op og få et lækkert måltid.
Derudover skal du huske lokalet. Har det plads til alle gæsterne og har I borde og stole nok? Der er næsten altid et forsamlingshus eller et andet festlokale i nærheden, man kan leje.

Sidst men ikke mindst skal I finde ud af om der skal være underholdning i form af leje eller et festligt indslag. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Lej en DJ med lyd- og lysudstyr, så har du i hvert fald styr på stemningen.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *