6 måneder siden |  0 comments  |  Hverdagen

Der er fart over feltet i dagens Danmark. Alle skal nå noget, og ingen har tid til at slappe af eller nyde hinandens selskab. Vi har simpelthen for travlt. Her kommer der nogle råd til, hvordan du kan sørge for at huske dig selv og dine venskaber i en presset hverdag.

Punkt 1: Lad være med at stresse over småting i hverdagen


Kender du det, at der er nogle små ting, som bare sætter sig i baghovedet? Det kan være småting i huset, der skal laves, men som man aldrig får lavet. Vidste du, at man faktisk kan bruge mere energi på at tænke over noget, man skal, i stedet for at få det ordnet og ud af hovedet?

Irriterer det dig, at sengen er for lav eller har du bare andre små problemer i hverdagen, der går dig på, som du bare ikke rigtig kan komme i gang med? Så prøv at gå ind på hok.dk, som er en rigtig god side, hvor man kan få inspiration til ting i hverdagen. Sæt tid af til at få tingene ordnet og få tømt hovedet, så du kan lade ny energi op.

Punkt 2: Hold kontakten med vennerne og veninderne ved lige


Hverdagen kan hurtigt drukne i arbejde, hentning af børn og huslige pligter. Sørg for at pleje dine venskaber – det giver så meget igen, at man lige får talt med nogen uden for arbejdet og får lettet hjertet fra en dårlig arbejdsdag. Det kan være svært at finde tid til at ses ofte, når arbejde osv. Skal passes, men det betyder ikke, at man ikke kan holde hinanden opdateret.

Sørg for at vælge et godt mobilabonnement, hvor du kan få billig tale, så du kan snakke med dine evner, selvom i ikke ses så ofte. Klik her for at se det bedste mobilabonnement på markedet. Det er noget helt andet at snakke sammen, end det er at skrive sammen over de sociale medier. Samtidig er det en nem og god måde at holde kontakt, selvom du er træt og egentlig bare har lyst til at dase på sofaen efter en lang dag.

Punkt 3: Undgå at mobiltelefonen går død for strøm, når du taler med dine venner


Det er ikke en god nok undskyldning, at telefonen er gået død for strøm, og den vil være besværlig at sidde med, hvis den skal være tilsluttet en lader, hvor ledningen sætter en del begrænsninger og er i vejen. Du kan blot vælge en trådløs oplader, og så er du ude over det problem.

Når du har en trådløs oplader, slipper du for alt bøvlet med diverse ledninger. Mobiltelefonen oplader simpelthen ved hjælp af magnetismen mellem opladeren og mobiltelefonen – super nemt og super smart!

Derfor: Hold kontakten ved lige – der er ingen undskyldninger! Og sørg for at få styr på de små ting, der generer dig. Uanset omfang, så koster de energi at gå og huske på. Du vil derved opleve en meget lettere og energifyldt hverdag med meget mere overskud til dig selv og til familien.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 tips til mere ro og overskud i hverdagen

TGV Cafe / 1 år siden

Mange lever desværre i en alt for stresset hverdag, hvor der er ikke er meget tid til afslapning og ro. Det er ærgerligt da hverdagen på den måde ender med at være nogle travle dage, som bare skal overstås. Men der er heldigvis råd for, hvordan du ka...

5 Konkrete Råd Til Mere Nærvær I Hverdagen

TGV Cafe / 1 år siden

Her på cafeen er vi (som du nok allerede har bemærket) helt tossede med nærvær, at nyde nuet og at være til stede. Derfor har vi fundet 5 konkrete råd du kan bruge til at skabe endnu mere nærvær i din hverdag. Læs dem nu (hvis altså du ikke sidder sa...

Hvorfor skulle man vælge et amerikaner køleskab?

TGV Cafe / 2 år siden

Køleskab kommer i dag i mange størrelser og indretninger, men har man pladsen til det, så kan et amerikaner køleskab være en god investering. De fås i mange prisklasser og med mange forskellige funktioner, så det må være op til den enkelte hvor meget...