Gør garderoben klar til efteråret

”Du danske sommer jeg elsker dig”: Ja, vi elsker alle sommerperioden, men hvor trist det end er, har alle gode ting sin ende.

Sommeren er snart slut, og efteråret lurer lige om hjørnet med kortere dage, efterårsregn og kolde nætter.

Dette betyder at efter en lang periode med lette kjoler, stropløse toppe og bikini-bottoms, er det igen blevet tid til at finde det varme tøj frem og gøre dig selv og garderoben klar, inden de første blade begynder at falde af træerne.

Så børst støvet af de varme støvletter og grav halstørklæderne frem.

Tjek dit “lager” og find hullerne i samlingen

Hvert år bruger vi alle en masse penge på sæson-tøj, og glemmer derefter at vi ejer det når det igen bliver koldt.

De konstante skift i sæson og mode, gør at visse ting naturligt bliver skubbet bagerst i skabet, eller glemt et sted i vaskekælderen – og der gør det jo ingen gavn!

Så før du kaster dig ud i en sjov omgang efterårsshopping, er det en god ide at tjekke hvad du egentligt mangler.

Tag gerne alt tøjet ud af skabet og tjek det igennem. Benyt lejligheden til at skaffe dig af med nogle af de bluser, som du egentligt ikke gider at gå med mere.

Kan du sælge noget af det, er der flere penge til nogle lækre varme sweatre og hvis ikke, sætter genbrugsbutikkerne med garanti pris på dit gamle stilfulde kluns.

Du kan bedre overskue hvad du mangler for at udfylde hullerne i din tøjsamling, når du ved hvad du har brug for og har dannet et overblik– har du behov for en ny natkjole? Kan noget af dit sommertøj fortsat bruges, hvis du tager en cardigan på?

Forestil dig et øjeblik at du er ”tjekkeren” i et supermarked og skal bedømme hvilke varer butikken er nødt til at bestille flere af.

Halstørklæder, støvletter og efterårstrends – Oh my!

Udover bluser og bukser hører der til efteråret også en lang række accessoires man ikke kan undvære, såsom varme sokker, lune sko, handsker og et lækkert varmt tørklæde.

Uanset om du er typen der køber det nyeste nye i butikkerne eller helst køber dit tøj lettere brugt, er det en god ide at følge med i efterårs moden – så du ved hvad der er ”hot” i den kolde tid.

Der er naturligvis sider såsom trenden.dk der kan hjælpe med at finde ud af hvad årets seneste modediller går ud på, men generelt lader det til at 2018 bliver et år med mange lag – så find gerne de lange smukke trøjer frem!

Hvad udendørs udstyr angår, så und dig selv af købe nogle varme kvalitetstørklæder i et åndbart stof. Et kashmir tørklæde er særligt godt til efteråret, da det består af helt enestående fibre, der isolerer, når det er koldt, og virker kølende, når det er varmt – og hvis du ikke er til kashmir, kan man aldrig gå forkert i byen med lidt gammeldags uld.

Husk at overveje farvevalget når du køber tørklæder, da de gerne skal passe til din efterås- og/eller vinterjakke.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *