Hvorfor skulle man vælge et amerikaner køleskab?

Køleskab kommer i dag i mange størrelser og indretninger, men har man pladsen til det, så kan et amerikaner køleskab være en god investering. De fås i mange prisklasser og med mange forskellige funktioner, så det må være op til den enkelte hvor meget man vil betale for sådan et køleskab. Har man meget lidt plads i køkkenet, så skal man nok ikke vælge et amerikaner køleskab. De hedder jo også side by side (side ved side), fordi der som regel er fryser i venstre side og køleskab i højre side, så de kræver jo lidt plads. Men har man pladsen, så får man også meget for pengene. Især for en stor familie kan de være en god ide.

Hvad med støjniveauet og indretningen?

Mange amerikaner køleskabe har et rimeligt lavt støjniveau, hvilket gør dem ideelle at have stående tæt på stuen. Og de fleste af dem ligger også i lavenergi området på A eller A+ og endda A++, så det er ikke fordi de sluger så meget mere strøm end et almindeligt gammeldags køleskab gør. I kraft af at de er større og dermed har større køle og fryserum, kræver det naturligvis lidt mere at holde dem kørende, men forskellen vil normalt være til at leve med. De kan fås i forskellige breder og materialer. Er man til børstet stål-looket, så er der mange flotte modeller i den stil. Læner man sig mere op af den stilrene hvide, så er der også mange forskellige modeller i den ende. De fleste amerikaner køleskabe kommer i dag med indbygget isterningmaskine og kold vandhane. Nogle har endda mulighed for at tilsætte brus, så man kan få danskvand lige ned i glasset. Nogle af dem kommer med digitalt display, der oplyser om temperatur og afrimning osv. Derudover har mange af dem NoFrost funktionen, der gør at man ikke manuelt skal afrime fryseren. Nogle kommer, som sagt, med touch display i døren, der overvåger temperaturen og giver adgang til at justerer denne for både køleskab og fryser. I nogle modeller er køleskabet øverst mens fryseren ligger nederst, ligesom i traditionelle køle-fryseskabe, men de fleste modeller er side by side, med fryser i venstre side og køleskab i højre. Indretningen varierer fra model til model, og nogle kan endda klare at lave knust is.

Hvilke mærker kan anbefales?

De mærker der anbefales mest er bl.a. Siemens, LG, Samsung og Bosch. Og fremtiden skal jo nok vise, at selv vores køleskab kommer på nettet, og at man f.eks. kan bestille varer direkte fra køleskabet til levering udenfor døren. Og, hvem ved? Måske kommer den dag, hvor amerikaner køleskabet i køkkenet selv kan købe ind. Det ville da være smart hvis man kunne programmeret køleskabet til at holde øje med hvor meget mælk der var tilbage, eller om man havde brug for flere æg, og så kunne det selv bestille hvad der mangler, mens det kan sende en elektronisk påmindelse om, at det er på tide at smide det gamle pålæg ud. Fagre ny verden.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *