Phonak tilbehør åbner en helt ny verden for folk med høreapparat

Phonak

Når man har et høreapparat fra mærket Phonak, så findes der et stort udvalg af smart tilbehør til ens høreapparater samt et stort udvalg af rengøringsprodukter.

Smart tilbehør til høreapparater fra Phonak-butik

Hvis man har et høreapparat fra Phonak-butik, så har man åbnet en verden fuld af muligheder, da Phonak har et stort udvalg af smart tilbehør til deres høreapparater, som gør hverdagen lettere for dem, der har et høreapparat.

Fx er der en Phonak Dect II trådløs telefon, som har en streamingfunktion til Phonak høreapparater. Når der kommer et opkald, så overfører den automatisk opkaldet til ens høreapparat. Man tager telefonen som en uden høreapparat vil gøre. Den fungerer samtidig som en almindelig telefon, så de andre medlemmer i husstanden også kan bruge den

Der findes også en Phonak TV-link II Base, som får sendt lyden fra ens fjernsyn sendt til ens høreapparat.

Når man har en Phonak Dect II trådløs telefon og en Phonak TV-link II Base, så kræver det, at man har en Phonak ComPilot. Den gør, at man får trådløs adgang til ens telefon, MP3-afspiller og fjernsyn.

Man kan også få nogle sammensatte startpakker, hvor man fx får en ComPilot og en TV-link Base.

Forlæng levetiden på dit høreapparat

Når man har et høreapparat, så er det vigtigt, at man husker at vedligeholde ens høreapparat. Mange husker at skifte batterier i ens høreapparat, men mange glemmer at rengøre deres høreapparat.

Ved at huske at rengøre ens høreapparat, så forlænger man levetiden af høreapparatet.

Et stort udvalg af rengøringsprodukter hos Phonak-butik

Phonak har et stort udvalg af ting til at vedligeholde og rengøre ens høreapparat med.

Når man har et høreapparat, så kan man ikke undgå, at der kommer snavs hist og pist i ens høreapparat. Derfor er det vigtigt, at man husker at rengøre ens høreapparat.

Man kan fx få forskellige slags børster, så man let kan komme ind de smalle steder, hvor der let sætter sig støv og snavs.

Hvis man har fået noget voks eller noget andet på ens høreapparat, så kan man også bruge Phonak renseservietter til hurtigt at tørre ens høreapparat af med.

Forlæng dit høreapparats levetid med et voksfilter

En ting, der er vigtig at bruge til ens høreapparat, det er et voksfilter. Man kan ikke undgå, at der sniger sig noget ørevoks ind i ens høreapparat. Det kan blokere for lyden, så man ikke opnår den optimale lyd. Man kan derfor få et voksfilter, som beskytter høreapparatet imod ørevoks, og det minimere derfor ørevoks relaterede problemer.

Hvor ofte, at man skal skifte ens voksfilter afhænger meget af person til person. Nogle producere mere ørevoks end andre. Derfor anbefales det, at man tjekker ens filter hver dag. Hvis der er ørevoks i ens filter, eller lyden bliver svagere, så er det tid til at skifte ens voksfilter.

Når man husker at passe godt på ens høreapparat og at rengøre det, så forlænger man levetiden af ens høreapparat, og samtidig opnår man den bedste lydkvalitet.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *