Derfor skal du vælge Bibs sutter til dit barn

Derfor skal du vælge Bibs sutter til dit barn

Enhver forælder vil gerne gøre det så godt for deres barn som overhovedet muligt. Du er helt sikkert ingen undtagelse, og derfor tænker du hele tiden over, hvordan du kan give dit barn det bedste af det bedste. Bare rolig, det behøver hverken at være dyrt, besværligt eller hårdt at være en god forælder.

Det handler nemlig tit om den lille ekstra omtanke og om de små ting i hverdagen. Det kunne for eksempel være at tage aktivt stilling til, hvilken type af sut, som du giver dit barn.

Derfor er sutten vigtig

Det er på ingen måde lige meget, hvilken sut dit barn bruger. Det kan godt være, at det ikke spiller den store rolle, om sutten er blå eller lyserød, eller om den har motiv med en bjørn eller en enhjørning. Det handler i langt højere grad om materialer og design.

For det første er rigtig mange sutter lavet af plastik. Det er i sig selv okay, men det er et problem, hvis denne plastik indeholder skadelige kemikalier. Der er desværre rigtig mange producenter, som er ligeglade eller ikke tænker over dette. Et andet problem kan være, at en dårlig designet sut kan give ondt i munden og kæben og potentielt få barnets tænder til at blive skæve.

Bibs sutter er det kvalitetsbevidste valg

Som forælder er du selvfølgelig ikke interesseret i at tilvælge nogle af disse ting i forhold til dit eget barn. Samtidig er du nok på heller ingen måde klar til at droppe sutten, da den er en stor hjælp for både dig og dit barn.

Sutten giver barnet tryghed og aktiverer det. Og det er heldigvis muligt for dig at vælge en sut, som ikke skader dit barn på nogen måde. Dette er blandt andet tilfældet med Bibs sutter. Du kan se udvalget her.

Ingen kemi og ergonomi

En af de helt store fordele ved sutterne fra Bibs er, at de er helt fri for kemi. Materialet er naturligt og udskiller ingen stoffer, som potentiel kan have en skadelig effekt på dit barns sundhed. Derfor kan du med god samvittighed bruge sutten som en måde at pacificere barnet på.

I forlængelse af dette kan Bibs sutterne også prale af at være ergonomiske. Det lyder måske helt vildt i forbindelse med sutter, men det er ikke desto mindre enormt praktisk og smart. Sutterne skåner barnets mund og tænder, og du kan derfor lade det sutte i lang tid ad gangen.

Andre tiltag i hverdagen

Når du først er kommet godt i gang med sutterne fra Bibs, så kan du lige så godt fortsætte med at gøre hverdagen bedre for dit barn. Med hensyn til kemikalier kan du for eksempel også tænke over at vælge vaskemiddel, der er fri for parfume.

Du kan også overveje, hvad resten af barnets legetøj er produceret af. Børn elsker at tage ting i munden, og derfor sutter de på alt deres legetøj. Indeholder legetøjet skadelig kemi, kan der opstå samme problem som ved sutten.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *