Flere begynder igen at gå med armbåndsur

armbåndsur

Man skulle tro, at det traditionelle armbåndsur var på vej til at blive udfaset, mens smarte smartwatches eller bare et hurtigt kig på mobiltelefonens ur lige så stille kryber sig ind på markedet. Det er da også rigtigt, at flere end nogensinde før har et digitalt ur, og at tiden nu er mere allestedsnærværende på grundt af den telefon, som mange altid har til at ligge i lommen.

I de seneste år har der dog igen været en opadgående tendens til at gå med et helt almindeligt og pænt armbåndsur. Det kan der selvfølgelig være rigtig mange grunde til, men en af dem er uden tvivl, at armbåndsuret igen er på mode som smykke. Udover selvfølgelig at have en praktisk funktion i at vise klokken, er et armbåndsur nemlig også et smykke på en måde son en telefon i lommen bare ikke er. Det er tilmed et forholdsvist alsidigt smykke. Det passer til stort set alle sæt tøj og alle formalitetsniveauer, selvom det generelt er med til at gøre et outfit en smule mere formelt. Derudover kan både mænd og kvinder gå med armbåndsur, selvom det ikke ligefrem er tilrådeligt, at de går med den samme model, da der typisk er forskel på mænd og kvinder og dermed selvfølgelig også deres ure.

Tilbage til det kendte

Den genopstandelse, man er ved at se på markedet for armbåndsure, er dog langtfra enestående. Den kan tværtimod kædes sammen med en mere generel tendens for unge såvel som andre til rent stilmæssigt at gå tilbage til det gamle, kvalitetssikrede og kendte. Salget af vinylplader er for eksempel større end næsten nogensinde før, og flere og flere kigger til genbrugsbutikkerne, når de skal begynde på indretningen af deres hjem.

Det samme kan ses på stilen af mange af de armbåndsure, der i disse tider oplever den største fremgang. Det gælder for eksempel de solgte ure ved Golden Times. Ure ved Golden Times er både til mænd og kvinder og generelt enormt velproducerede. Rent æstetisk er ure ved Golden Times dog altid enormt klassiske, selvom de sælger ure produceret fra mange forskellige fabrikanter.

Hvilket ur?

Med så mange armbåndsure på markedet, kan det dog efterhånden være svært at bestemme sig for, hvilket ur, man gerne vil have til at pryde sit eget håndled. Derfor kommer der nedenfor en kort guide til, hvordan du kan finde det ur eller de ure ved Golden Times, der passer bedst. Først og fremmest skal du bestemme dig for den overordnede stil, du gerne vil have, at dit ur har. Skal det være stort prangende og iøjnefaldende eller skal det være spinkelt og småt? Hvis du gerne vil have, at dit ur skal passe med flest mulige outfits, kan det være, at du skal skrue ned for detaljegraden på dit nye ur. Til gengæld er farven og typen af rem mere eller mindre op til din personlige smag. Der findes efterhånden så mange ure ved Golden Times, at der med garanti også er et ur, der passer lige til dig.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *