Tips: sådan får du styr på alt til din fest

drinks

Sommeren er for alvor gået i gang, og det kan mærkes over alt i både by og land. Tit og ofte er starten på sommerferien lig med, at der er et hold unge, der er blevet studenter, bachelorer, kandidater osv. Dette markeres gerne med en stor fest. Derudover byder sommermånederne på mange fester og fødselsdage. Læs med og få de bedste tips til at holde en uforglemmelig fest.

Lej en bartender til fest og gør dine gæster glade

Et af de vigtigste punkter på festdagsordnen er baren. Baren er et af festens omdrejningspunkter. Det er ved baren, at folk samles på kryds og tværs og mødes i forskellige grupperinger. Det er her, at folk griner sammen, har alvorlige snakke sammen og ellers taler om løst og fast. Alt i alt er baren med til at præge festens stemning, og det er vigtigt, at der er styr på sagerne bag baren.

Gør dig selv en stor tjeneste og lej en bartender til fest. Der er mange fordele i at have en professionel bartender til fest, hvilket er med til at gøre planlægningen meget nemmere for dig.

Du slipper først og fremmest for at skulle stresse over selv at lave drinks på aftenen. Selv hvis du har en ven, onkel, fætter eller kusine som gerne vil tage bartendertjansen for dig, kan det på ingen måde måle sig med kvaliteten af en professionel bartender. En uddannet bartender har nemlig hundrede procent styr på få linet nogle lækre cocktails over bordet til dine gæster. Desuden får det festens flow til at glide bedre, når der står en uddannet bartender og mikser drinksene. En bartender har erfaring med at lave gode drinks, holde hovedet koldt og have mange bolde i luften på én gang. Lej en bartender fordi det ser godt ud og virker gennemført – dine gæster vil med det samme mærke, at der er lagt op til, at det bliver en god og stemningsfuld aften.

For at summere kort, hvorfor det er en god idé at leje en bartender på festaftenen:

  • Du slipper for en masse stress og jag
  • Du og dine gæster får de lækreste cocktails og drinks
  • Det ser professionelt ud og skaber god stemning

Få styr på at købe den rette mængde drikkevarer til festen

Du kan selv regne dig frem til hvor meget alkohol, du skal købe afhængigt af hvor mange mennesker, der kommer til festen. Ud over alkohol er der også diverse likører, der skal købes ind, afhængigt af hvilke drinks du gerne vil havre serveret til festen. Sidst men ikke mindst er det også vigtigt, at du har en del sodavand i baren – både til at mikse drinks, men også til de gæster der ikke drikker alkohol.

Desuden kan du spare med en professionel bartender, som kan hjælpe dig med at regne mængden af alkohol samt andre drikkevarer ud. Så lej en bartender og fest med dine gæster hele aftenen uden at bekymre dig om baren.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *